Skip to content
Billions+Guides

Account & business

ဆိုင်ရဲ့ Profile နဲ့ ဆက်သွယ်ရန်အချက်အလက် ပြင်နည်း

လုပ်ငန်းနာမည်၊ Brand၊ အသေးစိတ်နဲ့ ဆက်သွယ်ရန်အချက်အလက် ပြောင်းတဲ့အခါ Business settings မှာ ပြင်ပြီး သိမ်းပါ

On this page

ဒီလမ်းညွှန်ကို ဘယ်အချိန်သုံးမလဲ

ဆိုင်အချက်အလက် ပြောင်းတဲ့အခါ သုံးပါ ကိုယ်ပိုင် Profile ပြင်ဖို့ဆိုရင် Account လမ်းညွှန်ကို သုံးပါ

ဘယ်သူ့အတွက်လဲ — လုပ်ငန်းအချက်အလက် ပြင်ခွင့်ရှိတဲ့ ဆိုင်ရှင်နဲ့ အဖွဲ့ဝင်များ

Business settings က လုပ်ငန်းတစ်ခုရဲ့ အချက်အလက်ကို စီမံပါတယ် AI ကို ဖြေစေချင်တဲ့ ဆိုင်ဖွင့်ချိန်နဲ့ စည်းကမ်းတွေကို Business knowledge မှာ သီးခြားစစ်ပြီး ပြင်ပါ

Brand & profile၊ Details နဲ့ Contact အချက်အလက် ပြင်ပြီး သိမ်းနည်းကို ကြည့်နိုင်ပါတယ်

မစခင် ပြင်ဆင်ထားပါ

Dashboard မှာ ပြင်ချင်တဲ့လုပ်ငန်းကို ရွေးထားလား အရင်စစ်ပါ၊ Business settings က အဲဒီလုပ်ငန်းအတွက်ပဲ သက်ရောက်ပါတယ်

Business settings ဖွင့်ပါ

Dashboard ဘေးဘက် Menu က Settings ကို နှိပ်ပါ၊ Business settings ကို Brand & profile Tab မှာ ဖွင့်ပေးပါတယ်

Business settings မှာ အချက်အလက်အမျိုးအစားအလိုက် Tab ခွဲထားပါတယ်Tap or click to enlarge the screenshot

Brand နဲ့ Profile ပြင်ပါ

Brand & profile မှာ လုပ်ငန်းပုံ အစားထိုးတာ၊ Business name၊ Handle နဲ့ Short description ပြင်တာ လုပ်နိုင်ပါတယ်၊ Handle က လုပ်ငန်း URL ထဲ ပါတာကြောင့် ပြောင်းမယ်ဆိုရင် သေချာစစ်ပါ

ပြောင်းဖို့လိုတဲ့ အများပြည်သူမြင်ရမယ့် Brand အချက်တွေကိုပဲ ပြင်ပါTap or click to enlarge the screenshot

လုပ်ငန်းအသေးစိတ် ပြင်ပါ

လုပ်ငန်းအမျိုးအစား ပြောင်းဖို့ Details ကို နှိပ်ပါ၊ လုပ်ငန်းအတွက် ဘာသာစကားနှစ်မျိုးလိုရင် Bilingual (English + Myanmar) ကို ဖွင့်ပါ

လုပ်ငန်းနဲ့ ကိုက်ညီတဲ့ အမျိုးအစားနဲ့ ဘာသာစကား သတ်မှတ်ပါTap or click to enlarge the screenshot

ဆက်သွယ်ရန်အချက်အလက် ပြင်ပါ

Contact ကို နှိပ်ပြီး Business email၊ Phone number၊ Street address ဒါမှမဟုတ် City ကို ပြင်ပါ၊ Customer ဆက်သွယ်ရင် တကယ်ဖြေကြားပေးနိုင်တဲ့အချက်တွေကို သုံးပါ

လုပ်ငန်းဆက်သွယ်ရန်အချက်အလက်ကို ဒီနေရာမှာ ပြင်ပါTap or click to enlarge the screenshot

ပြင်ဆင်ထားတာ သိမ်းပါ

Save changes ကို နှိပ်ပါ၊ Handle မပြောင်းထားရင် Saved အတည်ပြုချက်ပေါ်မှ Business settings ကနေ ထွက်ပါ

Handle ပြောင်းထားရင် Billions+ က လိပ်စာအသစ်မှာ လုပ်ငန်း Dashboard ကို ဖွင့်ပေးပါတယ်၊ ပြန်စစ်ဖို့ ဒါမှမဟုတ် ဆက်ပြင်ဖို့လိုရင် Settings ကို ပြန်ဖွင့်ပါ

ပြင်ဆင်မှု သိမ်းပြီးကြောင်း သေချာဖို့ Saved ပေါ်တဲ့အထိ စောင့်ပါTap or click to enlarge the screenshot

ပြီးသွားကြောင်း ဘယ်လိုစစ်မလဲ

ပြင်ထားတဲ့ Brand၊ ဆက်သွယ်ရန်အချက်အလက်နဲ့ အသေးစိတ်တွေကို သိမ်းပြီး ပြန်စစ်ပါ